Baby menangis x nak minum susu

Baby 9m sejak akhir2 ni kurang minum susu. Mlm tadi sedar menangis tp bila kasi susu xnak.susu fm bazir macamtu je.tp siang adalah mkn bubur nasi & sayur,buah.bfast mkn smooth taufu Boleh ke macamtu risau jgk sbb xnk minum susu.

1 Balas

Hi mommy. Anak saya umur begitu pun ada masa taknak susu tapi mommy cakap anak nak makan dan ada juga susu sebelum tu. So Alhamdulillah. Tapi cuba slowly pujuk dan bagi susu bila rasa dah lama sangat dia tak minum susu. Dan mungkin kena check perut dia kembung ke atau sbg. Kalau berak texture okay rasa takda apa perlu dirisaukan

2y ago

Alhamdulillah, mommy