Cam mana nak bg susu fm asyik tak minum je..susu badan da drop

Berat baby lama2 tak naik.. cam mana nak kasi berat baby naik.. baby da mula makan bubur campur sayur tp sembelit lak

1 Balas

pelbagaikan jenis makanan, sayuran untuk anak. bagi anak makan buah, minum banyak air kosong untuk elak sembelit. makanan yang bantu naik berat anak; unsalted butter, cheese, kekacang, daging merah, kentang, pisang, avocado.