Tidur meniarap

Baby 5 bulan suka sangat tidur meniarap. Bila betulkan ke posisi terlentang, kejap lepas tu dah meniarap balik. Risau sangat takut tak sedar dia meniarap. Ada tips ke untuk elakkan baby tidur meniarap.

1 Balas

Sendal bntal tepi dia sis.bhya tido mniarap. Boleh lemas klau kita xprasan.. jauhkan selimut dri dia. Pkaikan dia bju n sluar pnjg klau tkut sejuk tdo mlm.

5y ago

Tu la. kena sendal juga nampaknya. Selimut memang jenis tak pakai masung2 nya pun.