Kenapa ye begini?

Baby 5 bulan. Hampir 2 malam tidur tak nyenyak asik merengek bila waktu tido, pusing kiri kanan nangis dlm tidur, bila tepuk2 sikit dia brenti. Kemudian 5 minit camtu lagi, sampai la ke pagi. Saya tak dapat tidur sgt pun. Nak kata baby panas, saya pakaikan baju eyelet. Pampers dah tukar. Bila waktu siang tak menyusu seperti kebiasaan, dan agak tidak aktif sbb malam dia tak nyenyak tidur. Dan bila bagi susu asik muntah dan muntah. Oh ya, selalu baby membuang 2 kali sehari, tapi kalini tak membuang dah 2 hari. Kenapa ya begini? Perlu ke bawa ke klinik utk pemeriksaan ?

1 Balas

dah pergi klinik? kalau susu asek muntah je, kesian dia takde tenaga.

8mo ago

Dah pegi klinik sis, dia demam rupanya..