4week pregnant

Awal2 pregnant memang makan pun xlalu kan? Lapar tapi makn skit je xhbis🤣

6 Balas

sama laaaa. sy dlm apps kata 6 weeks dah tapi kena check lagi. mmg mkn tak lalu ya. lapar mcm mna skali pun, mkn sikit je 🥲 so far 2 kali dah muntah balik smua benda yg di makan 🤢😫

Sy pun.. lapa tp bila mkn x abis pun.. pastu xtau nk mkn pe tp nak makan 😅 pastu ase nak muntah tp xmuntah.. kdg stress pk.. aishhhhh… sy br 5w

10mo ago

Moga kt selamat smpai ke bsalin 🌸🌸🌸

saya pulak kerja asyik lapar je 😂

10mo ago

sebenarnya perut cpt masuk angin sampai pening kepala, so nak keluarkan angin kena mkn je la kojenye🤣

saya tk nk makannn je hahahahhaaa

4w blh scan dh ke atw blm

10mo ago

boleh je .. tp kdg awal2 ni x nmpk lg .. sy ritu inform nurse dy x bg scan lg , sbb masih x nmpk lg katanya .. tggu dlu sblm 12w bru scan .. anak first dlu 9w baru sy scan 🥰

normal