Nak Tanya .....????

Awal2 pregnant 8-12 minggu ni memang sentiasa letih ke ?? Pening je .... Cepat lapar pulak Tu .. memang biasa ke Rasa macam ni ? Memang jadi macam ni ke saya Yang bermasalah letih + cepat lapar ni .. saya risau takut husband saya cakap saya makin malas pulak lately ni .. tapi bukan malas .. taktau macam mana nak explain

26 Balas

Ye sis normal...mcm sy first dulu kuat tidur😅

5y ago

Huhuhuhu.. saya tak tido tapi nak baring je.. tak nak makan pulak .. tapi risau jugak nutrition budak2 ni macam mana .. ni first time saya pregnant and ni twins

Sama... Letih lesu suka baring je, cepat lapar.

5y ago

Sama . Rasa nak nangis je

Normal.. Sye pon mcm tu.

5y ago

Sebab saya tak nak dia kemas rumah basuh baju apa semua .. saya ambik bibik weekend Yang datang kemas rumah basuh baju lipat baju gosok baju kemas rumah semua Tu .. sebab saya Jenis nangis bila tengok dia buat apa2 .. sedih.. over betul emosi macam ni alahaii

Ya mmng mcm tu

Normal sis

5y ago

Thank you sis .. tapi kepenatan dia Tu ujian Yang kuat jugak Bagi saya . Huhuhu .. Mandi air Mata

Normal😂

5y ago

Normal kan .. maybe sebab twins .. saya jadi lemah ..baru 12weeks tapi saya banyak nangis penat