Sakit perut selepas period

Hari selasa 19hb period saya dah stop. Harini jumaat 22hb saya sakit bawah perut & sakit pinggang. Ada sesiapa pernah mengalami tak macam ni sakit perut lepas habis period ? Kenapa ya jadi macam tu ? Sebelum kahwin tak pernah pulak rasa macam ni #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

4 Balas

Xsilap sy rsa skit mcm snggugut lpas period tu tnda kita tgh subur…elok bersama dgn suami klau nk baby…sy tiap bln mmg akn sakit mcmtu…biasa dia rasa sakit sehari je…

kadang period x habis keluar pn bleh sakit perut n pinggang.... mgkin tersumbat... atas pengalaman sye... sbb sye period x menentu...

Banyak kemungkinan tu.. Kalau ragu , tunggu kitaran haid seterusnya, jika lewat, beberapa lepas tu buatlah upt.

period xmenentu kot