Period tak teratur

Memang period tak teratur ke lepas kahwin? Selalu kadang delay 12 hari 15 hari lepas tu period

Period tak teratur
6 Balas

sy xtahu org lain, tp sy pun mcm sis .. lpas kahwin mmg period tetibe xteratur .. org kata sbb hormon, nk cri hari subur pun susah, last2 sy beli test opk tu ..lepas hbis period, dlm seminggu mcm tu test opk, klau naik double line terang means tgh subur, klau samar2, belum subur lagi .. alhamdulillah berjaya pregnant guna ikhtiar opk tu .. klau dh naik double line terang, kena bersama suami 3hari berturut2 klau mmg tgh plan pregnant ..

depends. tak semua orang. lepas kahwin memang hormon akan berubah sikit, tapi tak semua orang period akan jadi tak teratur.

normal bg pengantin Baru yg ada mslh kitaran Haid.. ianya berlaku sbb perubahan hormon

depends pd hormon bdn seseorang

x jgak.. period sye tratur je..

depends