Strawberi

Awal tahun lepas saya pernah keguguran..tapi xsure la apa puncanya.. saya ada makan starwberi jugak.. adakah buah strawberi xboleh dimakan waktu trimester pertama?

2 Balas

stawberi bukan punca keguguran. selalu more to kandungan tak menjadi sbb chromosome defect atau keadaan atau kesihatan rahim kita. makanan boleh juga jadi punca tapi yang pasti strawberi bukan. unless kalau makan tak basuh then demam ada jangkitan kuman baru boleh salahkan strawberi.

5y ago

no prob 😁

xade effect pon buah strawberi sbnrnya..Sye mkn elok je 3bln kebwah..Huhuhu mngkin sb lain kot sis..