Awal kehamilan boleh minum susu dutch Lady strawberi atau susu kurma x mommy

5 Balas

Boleh je minum susu, takde masalah. Jgn minum air tebu,nenas,ciku dan segala buah yg tajam / masam, jeruk2 yg ada cuka pun jgn makan ye

Saya pun minum dutchlady strawberry sbb jenis tekak tak boleh telan susu putih tu. Ok je 😁

kalau xde gdm ok je. kalau ada hati2 air tu sume tinggi gula jgk tu..

Boleh je,saya memang minum tu untuk hilangkan mual dgn alas perut..

Semua jenis susu boleh