Ada ke mommies pon mcm ni jugak?

Awal pregnancy ni, private part rasa gatal je. Keputihan normal lah awal2 pregnant ni mesti akan ada. Cuma miss v tu asyik rasa gatal je. Alahan jugak ke tu? 😂 Dulu masa pregnant anak first takde pulak mcmni. Adoi lah stress betul

2 Balas

sy dlu keputihan mmg kurang sgt tp gatal dia mmg x tahan..tye pakar bulanan sy tu dia ckp kdg sbb hormon.lepas tu sy jg jgk mkn..elak makanan y beryis..Manis..sbb mmg sy perasan setiap Kali mkn roti mmg gatal tu dtg.so sy kerapkan makan yogurt..n gatal tu ansur ok.tp mcm awk nk sure lbh blh tye klnik swasta or kk..