Allergy pada miss v pada awal kehamilan

Hai mommies nak tanya ada tk yang mengalami allergy pada miss v pada awal kehamilan ? Rasa gatal dan pedih . Sebelum² ni preggy saya takde mcmni .. yg ketiga ni saya rasa gatal di private area .. #ingintahu #firstmom

2 Balas

mcm cya msa awl preg bahagian bibir² miss v tu mcm ada jerawat tpi kecil²..pedihh dan gatal rajin cuci je lama kelaman hilang sndiri...ni dtng blik msa da 8 bln sama jga mcm ada jerawat² kecill......tpi da xgatal

Nurse cakap suruh cuci dgn air yg bersih je tkya pakai pencuci miss v nanti takot bakteriaa