hi mommies

Awal pregnancy dlu slalu pening2..time tdur pun pening,rsa mcm rumah slalu bputar..da masuk mgu ke 5&6 pening da hilang, skrg ni mgu ke 20 pening mcm tu dtg balik..ada tak sesiapa yg pnh alami mcm sy ni?klu pening mcmni nk buat apa ya?btl2 x selesa...nk bring dari kiri ke kanan pun pening..selalunya tanda2 bgini sbb apa ya?

2 Balas

Sy beli freshcare. Sapu kat kepala. Memang lega. Berangin lama. Memang best. Sampai tetido la saya beranginnya

5y ago

Kat kedai pun ada. Kat shopee pun ada.

sy pun mcm tu juga..anyone knows?