5w normal ke bleeding

Awal mngandung saya ada bleeding normal ke ?

2 Balas

Saya pun baru 5w, tadi pergi klinik check dengan Dr, nampak kantung saja. Bleeding kalau brown katanya normal, but kurangkan angkat benda berat and banyak bergerak, pantau saja sendiri di rumah. sbb rahim tak kuat lg. But kalau spotting berketul ketul atau darah merah keluar sikit or banyak, kena pergi klinik cepat utk observation. Itu tak normal.

for me tak normal, puan check ya di klinik untuk kepastian. boleh jadi ancaman keguguran, atau proses penempelan di rahim.

1y ago

Alhamdulillah. Ada dapat apa apa ubat? Maaf, saya tak pasti berapa hari. Saya tak pernah alami.