Bleeding on 5w

hi ibu2, nak tanya.. normal kah bleeding msa minggu ke 5? sebab lepas je mkn srpn td pg, trus bleeding.. drh fresh.. sakit belah kiri.. dah pg klinik dia scan tk nampak apa lagi. normal ke 5w xnmpk apa2 lag? bleeding quite heavy juga.. tqsm for your opinion #1stbaby

2 Balas

Kalau heavy bleeding tak normal.. Lg pulak u sakit on 1 side. Kalau sakit kuat terus ke klinik then mintak referral letter to hospital sebab takut ectopic (luar rahim) happen to me 11 years ago. Tp I just hope u ok. Take care.

5y ago

yeke sis.. ok sis.. tq ya.. sbb smlm sy dh ke klinik then klnik dh bg surat.. cuma sy nk mtk 2nd opinion shja.. 1st baby so blur sikit..

Bahaya tu.. Dah buat checkup or buku pink? Boleh tanya nurse kalau apa2..

5y ago

ahd ni baru nk bt buku pink sis sbb suami balik dia nk teman.. oritr. tq ya