pregnancy

Awal kehamilan saya tak rase mual atau muntah , tapi bila dah masuk 3 bln hari2 mual muntah tak kira pagi atau malam , malas mandi , pengotor , asik nak marah je Banyak orang ckp anak sya nih boy hihi Ada tak sesape mcm sya nih n betul ke kalu mcm tuh nak dpt bby boy ?

1 Balas

lebih kpd firasat mommy sndri. klau org ckp2 ni kdg xbtol pn . sy girl ke boy ke dua2 pn same je . beza alahan je lain sikit . dri segi munth tu semua .