pregnancy

Dah masuk 3 bulan mengandungbadan saya rase penat sgt2 sya kje pun relax bkn kje berat ,, bwah perut nih rase geli2 mencucuk asik nak kencing je & punggung belakang rase sakit ,, tuh semua normal ke ? Atau saya kena gi check kt klinik ???

1 Balas

normal bby mbesar.. bntuk tulang kita termasuk tulang belakang pn akn berubah.. nnti bila bby makin mbesar, kita akn mnonggek sikit.. sbb nk balance kn dgn perut.. titik graviti kita pn akn berubah.. kerap kencing sbb bby menekan pundi kencing.. tapi kalau risau, pergi je klinik.. nnti dkter terang kn..

5y ago

sama, sy pn baby first.. byk kn mbaca mommy.. in sha allah.. ilmu bertambah..