Keguguran atau turun darah

Awal kehamilan mmg sy ada spotting. Sy stop ubat kuat rahim awal bulan 8 sb spotting da benti. Sy punya kandungan pun lari dari tarikh period. Masa scan 7w doc kata kantung kosong. Patut sy da 10w ikut tarikh period. Jd sy minta pilihan tunggu 2minggu. Dlm 1minggu ada lendir coklat. Start isnin haritu spotting fresh blood. Selasa berikut darah makin lebat dkt panty liner. Pagi tadi sy kencing tiba ada keluar mcm gumpulan. Sy sakit mcm light senggugut. Sy tak pasti apakah sy da keguguran atau permulaan turun darah. Maaf gambar kotor. Inginkn kepastian esok temujanji doc hosp update 9/9/2022 8/9/2022 complete miscarriage terima kasih semua. skrg tgh berpantang. doakan sy kuat dan sihat sepenuhnya

Keguguran atau turun darah
4 Balas

Sabar ya sis, selamat berpantang, saya pun sama week 12 gugur sbb kantung kosong, lepas gugur saya lekat balik lepas sekali priod, tak sngka lekat, tapi hnya bertahan week 7, doc ckp mungkin rahim tak cukup kuat utk prgnant,yang tu mmg kluar kantung seketul, sekarang baru nk masuk 2 bulan lepas gugur kali ke dua. Pantang betul2 sis, insyallah lepas ada rezeki kita lagi ya.

mcm dah keguguran sis.. kena pergi hospital or clinic to confirm.. I'm sorry.. spy sis tabah...

Gambar first tu mcm janin ja sis,,bawa pergi emergency yaa😖😖😖

xyh tgu appointment. terus je pg emergency bwk ni skli.