just tnya

Awal kehamilan memang kite ade cirit birit x

17 Balas

Sy rs bersyukur lagi cirit birit dr sembelit... Sy awal2 dh sembelit. Xde cirit melainkan makan x tentu.

Sblm saya dpt tau saya pregnant,saya cirit birit 4,5mlm jgkla.esok tu saya check rupanya saya pregnant.

Sya mcmtu... Plek jugak... Dh mkn ubt skit perut. X tau pregnant. Lmbt period 5 hri cek positif.

5y ago

Sering masuk tndas penat😂😂

Sy pon ada alami crit brit to xthu msa to dh mgndung...rupanya crit brit pmbawakkan..

Msa awl kehamilan sya slalu cirit birit je.. Kdang rsa mcm nk tdur dkt tndas je..

sy kena cirit birit hampir 4 hari, rupa2 nya tanda2 pregnant. hahahahaha

Ye sye pun ade... Tapi x selalu... Ikut orang.. lain orang lain pembawaan

sy slalu awal2 kne cirit birit pastu sakit perut mlm2

sy hr tu awl2 ade gak.. tp xlah tiap2 hr n kjp je..

Saya kena sembelit.. Suami yg kena cirit birit 🤣