baby kick ke ber kung fu ni?

awak baru 31 weeks ...sakitnya time dia bergolek 😭 x habis bergolek dia tendang pulak...senak menahan ni...

1 Balas

saya masa 30-32w pun mcm sis jgk dia punya aktif lain mcm sakit sgt , lpstu masa 33w kurang sikit gerak tapi masih ckup 10 gerakan . skrg dh 34w eh dia aktif balik n rasa menekan2 kat bwh tu , mcm tk sabar sgt je nk kluar budak ni 😂 dh la tkde pengalaman lagi , anak first .. memang senak dibuatnya , nk buat mcm mana sabo jela ibu2 .. tapi better dia byk gerak la dari kurang gerak lagi risau kan

2y ago

sy yg 2nd...anak 1st x gini 😂😂 tp btol jgk....kalau x bergerak sgt kang kita jgk yg bimbang...