pump susu?

Auto or manual. Mana lagi berbaloi beli and brand ape ye #1stbaby

33 Balas

Mula mula sy guna Avent Manual mmg best tp penat tgn pam. Pastu sy pakai Autumnz Bliss mmg sesuai dgn sy. Cuma bising sikit. 😆

Bergantung pd org kot, sy guna auto susu tak byk, skali guna manual..sgt2 byk, mmg leceh tp seronok tu bile susu dia memancut byk..huhu

5y ago

Pureen, yg warna oren tu..sy guna tu, pam mmg byk dapat..memancut2..seronok rasa..huhu..ni yg sesuai dgn sy la..bkn yg mcm belon tu..dia ada warna oren je rasanya

Auto... Sekarang banyak juga brand yg harga affordable tapi bagus.. Double breastpump terus jimat masa.

If working better auto.. Klu x berkerja manual dah okey.. Just pump utk spare bila keluar berjalan je..

Auto inshallah lebih baikk. Takda lah time kita nkk susukan anak sbok skli gus nkk pam

Auto. Saya guna spectra 9plus. Elok sgt, ade handsfree lg, Snang nk buat kerja

Auto... Double pump.. Sy beli brand momcozy... Kt shopee... Suction kuat

Sy beli auto . dkt shoppe ,murah and elok . xsakit bila dia sedut. real bubble

5y ago

Real bubee? Bising tak? Sesuai ke bawak ke ofis

kt pump on the go bole test sis , try mna y ok bru beli 😊

Auto is better .klu manual jenuh nk pump😅😅✌