share mummy?

Auntie sya ckap nie piramid zaman dlu?cuba mummy² tngok btul ke ?? *Bulan bfday mummy dn bila umur mummy melahirkn bby? *Boleh share jantina bby betul ke tidak? *Klau sya punya betul bby boy( sya lahir august dn umur sya lahirkn bby 20 thun)??

share mummy?
27 Balas

salah..klau ikut jadual ni,baby girl..tp sy dh slamat melahirkan baby boy 7/2 haritu..hehe klau ikut scan pon,mmg baby boy..so,klau org yg btul ikut jadual ni,maybe kebetulan je kot..hehe

Kalau ikutkan xbetul sebab saya lahirkan baby tahun ni bulan jan umur saya 27 dia tulis girl tapi kalau ikut bulan saya belum 27tahun..betul laa boy..hahaha

Anak pertama betul perempuan, umur saya 21. Tahun ni inshaallah scan baby boy tengok kat chart ni pun patut baby boy. Harap harap esok keluar sama la

Tahun 2015 betul sy lahirkn bby boy...tp utk tahun 2020 ni slh sbb ikot piramid ni kebarangkalian lahirkn bby girl tp dh scan bby boy insyaAllah ❤

Umur 23 lahir april tengok situ boy tapi tak scan lagi tapi kan ramai cakp girl hahaha takpelah tak kisah boy ke girl yg penting sihat 🥰

Ketiga-tiga anak sume sama dlm carta. 😚 Harap yg ke-4 nie pun sama la dlm carta tu😬

Hahahahs..sy pnya tak sama...dah scan terang2 baby boyyy..dlam chart baby girl..heheheh

Tgk gaya mcm bby grl tapi tk scan lagi 😂 Yg mana pun okey janji baby sihat

Kalau ikut saya pun, sama. Tapi ada yang kata berbeza, jadi mungkin kebetulan. 🤣

4y ago

Mungkin jgk😅

Sama. Dpt boy. Nk tunggu lagi 2 years, mau baby girl pulak 😍