Stretch Mark? Kulit Gatal atau Kering? Mama Perlukan Ini! 😍

🚨ATTENTION PREGGY MAMAS!🚨 Kulit semakin gatal dan kering sejak hamil? Itu petanda stretch mark untuk muncul, Mama! 😱 Tapi, tidak mengapa! Mama's Choice Stretch Mark Treatment Series kan ada! 😍 Ikut 2-step solution Mama's Choice ini untuk legakan kegatalan, kekeringan dan rasa tidak selesa pada kulit. Bukan itu sahaja, stretch mark pun boleh jadi malu nak muncul! 💁🏻‍♀️ Step 1️⃣: Sapukan Stretch Mark Serum Step 2️⃣: Kuncikan lembapan dengan Stretch Mark Cream Lakukan rutin ini setiap hari secara konsisten pada waktu pagi dan malam untuk dapatkan hasil yang cepat! 🙌🏻 Jom dapatkan sekarang! 💗 https://bit.ly/442k8qJ Nak lebih JIMAT? Jangan lupa tebus poin anda untuk nikmati baucar DISKAUN RM30 Mama's Choice sekarang! https://community.theasianparent.com/reward/4768

Stretch Mark? Kulit Gatal atau Kering? Mama Perlukan Ini! 😍
7 Balas

saya x prnh pakai creamy apa2x..strech Mark x prnh muncul walaupun garu pakai sikat rambut.. alhamdulillah

Dari tremister 1 just pakai strech mark cream,sampai sekarang tak da strechmark🥰sukaa sangattt🥰

ank dh 5 dan ke 6 tngh otw alhamdulillah x prnh muncul strech mark

mnjdi ke?

👍

👌🏻

👌