Nak tanya. Time pregnant ni memang tak boleh minum Kopi/Nescafe langsung eh?

Atau boleh minum tapi dalam kuantiti sedikit?

6 Balas

Kalau ikut ape yg sy baca sehari boleh minum dlm 1 gelas mcm tu je. Sy ni hantu kopi, sblm mengandung mmg minum kopi 2-3 gelas jugak skrg dh pregnant ni terpksa tahan sikitlah, mmg sehari 1 gelas je sy ambil.

awal kandungan tak d galakkn sis..lepas tu kalau nak minum boleh tapi jgn mcm addicted..hihi.. kalau rahim lemah kalau boleh jgn minum

Saya dulu hb OK je.. Tetap taknak minum.. Sebab saya sayang baby.. Saya tahan semua yg nurse tak suruh minum...

boleh tp cukup sekadar secawan sehari

kalau hb low. lebih baik stop dlu.

boleh tapi sikit #TAPACTIVEUSER