suami kuat seks

Atasi suami kuat seks

28 Balas

Saya pun suami kuat seks, seminggu 3-4 kali, sampai nak mandi hadas, solat pun banyak tinggal, sbb baru mandi pastu main balik. Dia suka puaskan saya sampai saya puas, baru dia keluarkan pancut. Bagi saya ppuan susah nak puas, kdg dia puaskan pun sy tak cukup puas, sy puaskan diri sendiri. Ntah la kdg2 sedap2 kdg tak, kena jilat, jolok gan jari, mmg sedap laa. Dia suka jilat pussy sbb dia kata tak berbau. Tu yg dia asik2 nak main je..

hubby i hari² mau. kadang tu sehari 2-3 kali. katanya tak tahan sebab payudara i jenis besar menggoda. selalu game dia jolok kuat² wo. sebagai isteri i just kangkang je. ketagih kena jolok kuat² sambil puting kena hisap. 🥰🥰

1y ago

jom threesome

layan je lah. suami saia juga kuat seks. henjut kuat kuat. saia juga dpt nikmat kesedapan. cuma puting sakit sikit selalu kena gigit ramas dan kaki lenguh sebab asik kangkang seks 2 3kali.

Sy ank first xde nafsu lgsn.. Nga suami 2 3bln bru on.. Suami pn alhamdulillah jnis xmmksa.tp klu dia ttbe nk.. Bg je wlupn bdn pnt.. Now ank no 2..xtau cmne lg..hahaha

Sis suruh dia tlg buat kerja rumah. Mop, vaccum, angkat perabut ke biar dia penat sendiri nnt dia tido awal. Harap2 menjadi la 😅

bagusla tu sis, atleast kita tahu dia nak buat dia cari kita bukan org lain, layankan aje puaskan nafsu dia, tapi kalau sis pregnant cakap elok elok insyaallah suami sis faham 🥰

lain orang lain cerita, husband pernah minta, saya tolak baik2, mujur dia paham, now dah 5 bulan kami tak bersama. memang x rasa bernafsu langsung. rasa tak ada mood untuk ke arah tu.

Sy sedikit hairan, knp ade mommy2 yg mcm x bernafsu nk buat sex ye? 2,3 bln skli. Bia btul. Adekah sbb mommy xdpt kepuasan ketika bersama?? Suami terlalu awal klimax kah?

Kadang depa ni kuat seks sbb layan porno. Jgn bg tgok crita bukan2. Tp kalau dia x tgok n mmg jenis kuat seks. Layan jelah pahala. Haha

hati hati, kalau x layan tu bole jd penyebab suami cari lain n nak cerai. ( pengalaman saya)

3y ago

betul . smpaikan sanggup bercerai . 😌 betul ii trauma sebenarnya ☺ . tpi Inshaa allah kuat sebab baby tklama lgi nakkluar dah