Baby 7bulan kurang selera susu

Asyik berperang je tiap kali nk bgi susu 🥺 dia macam xde selera , ni susu formula yg kedua sy guna..boleh ke nk tukar susu formula lain lgi?

2 Balas

Yg sblum nie tukar sbb ape? sbb x nak mnum jgak ke? based on pngalaman anak sye, memg baby akan ade mse2 dye kurg mnum dr biasa.. tp slalunye x lme dlm 3-4 hri.. just offer je ble da smpi mse..

10mo ago

klu baby da start mkn.. kne tgk jgak gap mnyusu & mkn tu.. paling kurg sejam bru offer susu/mkn..

baby dah start makan ke? dia makan berselera tak?

10mo ago

dia dh start makan