Bape biji Shri?

Asssalamualaikum nak bertanye Ubat zincofer ni kowg makan bpee biji Shri🤰 Ikot doc ke..xmgemukkan bdn kitee kah ##pleasehelp #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

Bape biji Shri?
38 Balas

ikut saranan doktor. doktor da check tahap keperluan. bdn jadi gemuk sbb tak jaga mkn dgn baik Dan tak Ada exercise. klu berat naik 5-10kg itu normal la..Kan Ada baby yg membesar kat dlm.kang baby da kuar, kurus semula la.

2y ago

dekat buku pink ada tulis sis berapa anggaran Kita perlu Naik berat sepanjang pregnant.. semua org Tak sama sebab dia ikut berat masa first Kita buka buku tu..