Bape biji Shri?

Asssalamualaikum nak bertanye Ubat zincofer ni kowg makan bpee biji Shri🤰 Ikot doc ke..xmgemukkan bdn kitee kah ##pleasehelp #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

Bape biji Shri?
38 Balas

dose makan ni jangan tanya orang, tp ikut pada plastik ubat awak sendiri.. sebab dose ni ikut bacaan hb awak jugak.. ada orang yg kena makan selang sehari, ada yg sehari sekali, ada yg 2x sehari..

2y ago

TQ sis..btnyeee sbb Naik Berat tuu cm mdadak jgk..mgkin smpaii msee DH naik..SBB sblm nii..xnaik2..ank first wak..tuu tnyeee jgnn mrah2😂