Bape biji Shri?

Asssalamualaikum nak bertanye Ubat zincofer ni kowg makan bpee biji Shri🤰 Ikot doc ke..xmgemukkan bdn kitee kah ##pleasehelp #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

Bape biji Shri?
38 Balas

situ dh tulis 1biji 2kali kan, jdi ikut jelah. jgn tukar suka² dose die, ikut je ape yg doc tetap kn. dose tu dh ikut keperluan bdn awak. org pregnant mmg kebykn nya akn naik berat bdn. jgn risau, dah pregnant kan. awk pilih utk pregnant, mksd nya awak dah bersedia dgn kenaikan berat bdn dan perubahan berat bdn awak. kalau x naik byk, pasti akan naik sikit dlm 5kg. nnti lepas bersalin boleh turun kn balik, jgn risau. berat bdn tu x kekal seumur hidup naik.

2y ago

btl. ikut apa yg doktor dah bagi