Buku pink

Asslm..sis kawan sy tanya boleh ke buka buku pink walaupn belom berkwin..kandungan dia dh 4 monh

2 Balas

Pergi kk terus. Check up ni utk kebaikan nak tau kesihatan ibu dan anak dlm kandungan. Time awal2 je maybe doc akan tanya bila kahwin. Jdi jwb la scara jujur. Semoga urusan kwn awak dipermudahkan.

Wasalam.. ya boleh mmg kene bukak sis

4y ago

Kene tanya kk tempat awk.. biasanya bil api air nk tngk kita ddk kediaman tu ke tk.. ic.. surat nikah nnt bgtau ja ibu tunggal tk de surat nikah.. nnt nurse faham.. biasa ada yg mulut celupar tu kene tahan sikitla.. So far ic ibu, bil api@air, surat nikah.. ni je yg dia nak