Bila buka buku

Asslm . Saya dah 7 mnggu . my first pregnency . bila wktu sesuai utk buka buku pink yaa ?

7 Balas

Saya scan confirmation pregnant 6w6d. Terus call kk terdekat utk set appointment buku pink. Nanti kk call semula bila dah ada tarikh. Tapi mungkin depend pada kk jugak kot. Boleh try call kk terdekat utk tanya lebih lanjut. Semoga dipermudahkan urusan.

wslm. 9w dah boleh call atau walk in ke kk yg berdekatan. boleh tanya prosedur utk buka buku pink. jgn lebih dr 12w baru nak daftar sebb tu dah dikira late booking. kalau sy pregnancy yg ke 3 ni 9w dah buka buku pink

2y ago

ohh ok makasih

scan comfirm 6 mggu, tp nmpk kantong je repeat lg 2 mggu then call kkia dia kata 11 mggu da boleh dtg buka buku..xde appoitment just walk in

2y ago

boleh..jnji xlebih 12 mggu

biasa nya 8wks to 12wks. jgn lmbt sgt tau, nnt misi marah hehe. sbb nnt kena minum air gula n tetanus injection

Saya 7w misi KD dah suruh bukak buku pink. Atas klinik juga kot

8 week baru gov minta buka buku pink

Sy buke 6w 6 day