Period normal atau tidak

Asslm semua, nak tanya. Saya period teratur dan on time. Bulan ni period sy cuma sehari setengah shj, medium flow dan brown watery discharge. Masa datang period, pinggang saya sakit sebelah kiri dan on off cramp. Selepas habis period kali ni, saya selalu ringan kepala dan badan mudah penat. Saya juga rasa kurang selesa sebab sentiasa macam ada discharge tapi bila check pantyliner all clear. Hari ini bahagian bawah berdekatan private part saya tiba2 sakit sikit. Kawan2 pernah experience macam ni tak? Saya memang TTC juga tapi saya terus check UPT selepas habis period sebab takut pulak period sekejap sgt. Tapi negative. Kawan2 pernah experience begini ke atau adakah sebab berpuasa? Maaf ingin tahu pengalaman kawan. Terima kasih

1 Balas

sy Pon tgh mengalami benda Sama mcm sis skrg sebiji...ape situasi sis skrg sama la mcm sy rasa...xtau la nak ckp mcm mana...dah 9hari sy lmbt period...cuma sy pelik nya bdn penat lain mcm...dia punya penat mcm lari 50km😂😂

3mo ago

sis dah check UPT tak😅. saya memang period on time tapi tulah cuma sehari setengah...atau atas faktor puasa, lemau betul rasa 🤣