kuatkn rahim

asslm hi nk tnya. ada x petua tok kuat kn rahim slain ubt hubhaston ???? ubt ke ?? thia ggur lg mggu lpas. . allah je thu hti thia 2kli gugur .. hmmm ?

24 Balas

Sabar ya sis.... Saya pun dah 2x gugur... Alhamdulillah thn nie sya dikurniakn rezeki bby girl yg comel... Saya ikhtiar dgn mngurut tiap2 bln... bila dah cnfirm ngandung sya ada brown spotting... pg klinik swasta dptkn injection utk kuatkn kndungan , dpt duphaston & aspirin lg... mc sebulan... alhamdulillah walaupun kos yg mahal tp rezeki baby sentiasa ada... baby pun dah 35ari arini... semoga sis tabah & mperoleh rezeki lg...

4y ago

Oo... Mase follow up kk bw report Dr swasta skali x sis? Maknenye result 2-2 klinik combined.. ataupun check up biasa sis kt kk ..kt swasta just ambik suntikan..tiap minggu ke sis ambik suntikn