kuatkn rahim

asslm hi nk tnya. ada x petua tok kuat kn rahim slain ubt hubhaston ???? ubt ke ?? thia ggur lg mggu lpas. . allah je thu hti thia 2kli gugur .. hmmm ?

24 Balas

Kena consult dgn doktor utk tahu punca sebenar gugur. Tidak boleh consume sebarangan ubat kalau betul punca sebenar ialah rahim. Even Duphaston pun ubat terkawal.

Sbr sis ..sy pun pnh alami ..Dua kli gugur...thn ini Allah bg rezeki ...semoga bby sy kuat kli nih....trauma tkt semua Ada....😩

Sabar sis...sy pun 2 x keguguran...sedih tp kt da ade anak syurga yg menunggu disana...semoga dpt la mengandung sekali lg kan....

Sabar sis. Sy 3 kali gugur. Yg last tu..siap ada jantung ..tp sy redha. Sebb Allah janjikan yg terbaik. Banyakkan bersabar❤❤

Wsalam sis . Sis cuba amalkan kurma . Sis kne banyak berehat . Bnykkan bedrest . Semoga ada rezeki lg ye sis . InsyaAllah

Makan buah avacado, oat roll dan buah delima byk2 ...

Bnyakkan bersabar..in shaa Allah ada rezeki lain nnt

1st, kena tengok punca kot kenapa gugur.

Makan kurma sis amalkn dan seiring doa

Jumpa doktor. Semoga ada rezeki sis..