kuatkn rahim

asslm hi nk tnya. ada x petua tok kuat kn rahim slain ubt hubhaston ???? ubt ke ?? thia ggur lg mggu lpas. . allah je thu hti thia 2kli gugur .. hmmm ?

24 Balas

Pengalaman sy.. Bulan 1 br ni sy gugur. Pegi scan doktor ckp dh kosong.. So x cuci.. Lepas seminggu sy turun darah lg.. Suami terus bwk ke hospital.. Kali ni doktor yg scan sy nmpk ada baby dlm perut dh msuk 12 mggu.. Jd nye yg gugur aritu kembar pd yg ada skrg ni.. Alhamdulillah skrg kandungan sy dh msuk 15 mggu.. Tp still kandungan x kuat.. Tetap bleeding lg.. Doktor bg ubat mkn kuatkan rahim.. Selain tu sy amalkan mkn kurma.. Alhamdulillah bleeding dh stop..

3y ago

5 biji sehari sis..