prggymOm

Asslamualaikum mummies2?... Nk tye sy skrg da 37minggu 2hari? Dkt2 nk pghujung ni bila dduk srg2 rasa sebak lain mcm kdg smpai nngis? normal ke tu?... Mummies2 lain pun pnh rsa ke sma mcm sy??...

1 Balas

Waalaikumusalam. Saya dari awal mengandung memang dah jenis menangis je. 😂Cepat sebak. Hormon ibu semakin kuat kan.

5y ago

Kdg bnda kecil pun cpt nangis kdg malu jgk😂...ad yg setngah ckp xelok klu time preggy tgh sedih2,tp tulah dduk srg2 pun bila pikir cmna time nk berslin tu pun da kuar air mata😅