SAKIT DI BAWA PERUT

Assalam mummies2 nk tnya normal or x klu sakit d bawa perut stiap kli sya nk bjln or bgrk .. Semalam rsa mcm mnekan2 skt dia tp hri ni plak mcm nk jatuh je rahim or something i dont know.. skt dia pandai datang2 .. Now kandungan da 20Week .. ada tak yg pena alamai bnda yg sma mcm sya ?

2 Balas

Normal sis . Jangan risau as long as takde bleeding atau turun darah 😊 saya pun tengah rasa skrg , saya 24week . Baby tengah membesar ke bawah . Doktor saya ada bagi paracetamol untuk tahan sakit .

4y ago

Alhamdulillah klu normal sis my 1st experience 1st kandungan so x tw sgt .. Alhamdulillah smga smua nya slmt sis 🥰 tq

Bby dh mkin mmbsar..biasa la 2 sis

4y ago

Yeke sis sya x tw sgt tu yg tnya tq sis