Sonographer 5D details scan

Salam hi siapa boleh suggest sonographer yg best & friendly area port klang/klang/shah alam / berdekatan dengannya ? Tq in advance 😘

2 Balas

search sonobee kat fb. dia ada merata tmpt kat selangor ni. haritu baru saya buat gender scan (rm18). tp sonographer buat sekali growth scan. padahal growth scan harga lg mahal. kene book dulu tarikh dan masa. murah sonobee tu berbanding book under klinik2.

2y ago

Kt mana tu wak

awak ade try klinik ajwa tak? kat seksyen 7 shah alam. banyak baca review situ mcm okay n cozy surrounding