40weeks 3day

Assamualaikum selamat ptg.. Alhamdulillah sya dh selamat melahirkan bby boy 5/11/2019 (selasa) seberat 3.44kg secara czer...terima kasih kepda suami, mak ayah, mak mntua ayh mentua , kakak & abang, Dan kwan² yg telah mendoakan sya....????....

11 Balas

Congrate sis.. Take care n selamat berpantang.. 😍

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Selamat berpantang..

Walaikommusalam.. tahniah sis selmt berpantang...

Alhmdulillah.tahniah.selamat berpantang

Alhamdulillah.tahniah.selamat berpantang

Tahniah dan selamat berpantang

Alhamdulillah.. Tahniah sis.

Alhamdulillah.. Tahniah sis

Tahniah selamat berpantang

Congrats dear,,harini 6/11 Ya allah sy rsa lain mcm je sbb 9/11 ni due tp xde ape2 tanda lg. ,doakan sy smga dipermudahkn smuanya. Esok last appointment jmpe doct