?

Assalmuilaikum.. sekarang sya dah 28week.. Tapi berat badan xnaik2.. Nurse marah.takut bby xdpt zat...mcm mna yee.. ?

4 Balas

Kalau tak de selera setiap kali makan tu ambil portion yang besar tapi kalau awak ada alahan tak digalakan sangat ambil portion besar takut muntah balik semua . Lepas tu banyakkan makan makanan sunnah , kurma , delima pun bagus . Kalau berat tak naik juga biar lah nurse nak marah pun asalkan awak tahu awak makan makanan yang sihat dah untuk baby

Still loya lagi ke? Makan lah makanan yang sedap sedap.. baru selera kan.. hehe

5y ago

Makan je apa yang you teringin nak makan k

Try ambik susu Ke. Or mkn mknn berzat

Tkde selera mkn ke ? Or tkde ngidm apap ?

5y ago

Mkn tu jrang.. Ngidam tu ad.. Tapi bila dah mkn.. Xboleh mkn bnyak2..