Booking date buat buku pink

Assalamulaikum nak tanya.. Saya baru 7 week.. Kalau saya start nak buat booking untuk buat buku pink kat kk dah boleh ke? sebab doc ada suggest untuk pergi book tapi tak tahu week berapa 😅 thank you hehehe ❤

4 Balas

Boleh try call KK. Kalau tak angkat, baru walk in. Biasanya dia akan book appointment dulu, nanti dah bagi tarikh baru datang lagi utk buka buku. Tiap klinik lain2 kadang 9w dah boleh bukak buku, kadang 11w.

Sy hr tu week 6 walk in utk buka buku pink sbb ad bleeding on week 5. Smpai2 nurse bg appt utk week 7, dan taraa, siap dah buku pink.. hehehe

waalaikumsalam, boleh dah puan. saya pun 7weeks baru je call kk minggu ni untuk booking dan nurse terus bagi tarikh appointment.

Kira usia kandungan dri hari pertama last period cycle… buka buku sekurang2 ny 8 week