Bukak buku pink lewat

Ade tak yg ade pengalaman lewat buat buku pink kat KK appointment yg sy dpt bln 2 nnt means da 15 week menyesal pulak xbooking awal katenye tunggu masok 3 bln bru start booking hmmmm

1 Balas

Saya bukak masa 7 minggu. Sbb kan ni pengalaman pertama saya tanya KK dah boleh bukak buku ke blm. Terus KK kasi appointment utk first check up. Tapi kalau sis dah lambat pun takpe bukak je buku pink. Better late than never.