minta pendapat

assalamulaikum dan selamat pagi mommy?normal ke baby bump x nmpk lg sdh 6week 4day...mcm x preggy pula rasa nya?

73 Balas

Kalau mengandung sulung biasa lah tu... Sy dah salam2 org nak bercuti bersalin pun org tak tau pun kata mengandung

biasa 10 - 12 weeks nampak dah tp ikut badan lh kalu kecik kn...apa2 pun yg penting momy anak sihat

Normal sis, kadang 6 7 bulan baru nampak. Saya dah 3 bulan walaupun pakai baju xs tetap tak nampak

Klo sye nmpak pun lpas mkn.. Naik prut.. Bile lapar kmpis smula.. Tp dh 9 mingu ni naik ckit prut

saya 24 weeks tapi baby bump kecik je hahahah ikut org juga, ada yg baru preg tapi perut besar

Ha'a.. Sy pn dh msuk 7weeks.. Xnmpk baby bump lg.. Maybe awal lg kot. 1st baby 😁

6w tu mcm beso kcg je awk 😊. Sabo ye ckit ari lg awk lak yg x lrt nk bwk peyut tu hihihi

Nomal sy 8 bulan bru nmpk baby bump..org pun terkejut tahu2 dh preegy 8 bulan🤗

Normal sis... Sy dlu dh sarat pn still perot kecil.. Tp alhamdulillah bby lahir 3.12kg

Maseh awal sis. Hehe. Sya dulu pun buncit je nmpak. Skrg 5 bulan baru nmpak bby bump