parut caeser rasa sakit

assalamulaikum dan hai semua anak saya lahir 10 bulan yg lalu melalui pembedahan nak tanya memang kalau setiap kali period luka caeser akan rasa sakit macam awal2 bersalin dulu ke? ditambah dengan period pain memang rasa macam baru lepas bersalin je?

1 Balas

Wasalam..anak dh 10 bulan ye..should be x sakit dh kt tmpt belahan ceasar tu mom..mom bnykkan mkn sunkist ye..sama la sy,anak dh 2..still period pain lg..ade yg ckp lepas beranak,xde dh sakit period tu..tp ternyata tidak 😭😭

5y ago

mula2 ingatkan period pain.. tp dh mkn painkiller pun still skit mcm kena hiris2.. huhuhhhu.. teringin nk rasa pain free bila period kan mum