Batuk selepas bersalin caeser

Hai mommies. Saya bersalin caeser.. pantang hari ke 29.. saya demam n batuk teruk.mcm mana ye nk kurangkan batuk ni? Mase batuk saya risaukan luka caeser tu..setakar ni luka saya da kering luaran. Cuma bila batuk rasa jugak menarik perut tapi tak terlalu sakit..saya dahpun pegi klinik n dah dapat ubat..doakan saya cepat sembuh ye especially batuk ni🥹

1 Balas

Masa batuk jangan lupa letak bantal dekat perut untuk tahan sikit