Czer

Assalamuallaikum... Nk tny spe yg pnh bersalin czer bius sparuh bdan. Sakit x bile ubat bius tu dh abis. Share momy2 yg pnah alaminye...

10 Balas

Sakit. Nak bangun dari katil tu payah. Nak gelak, nak duduk, nak berdiri, nak batuk, nak bersin, nak masuk kereta, nak keluar kereta, semua sakit. Tapi boleh ampu bahagian jahitan tu, InsyaAllah kurang sikit sakit. Tak lama, kejap je sakitnya. Dalam sebulan tu dah boleh dah bangkit sendiri dari katil, tanpa bantuan.