baby kerap muntah

Assalamualikum,selamat malam kenapa bby kerap muntah wpun da sendawa? Ada sesiapa tak bby mcm tu juga? Adakah iya normal ? Atau tidak ? Baby baru 1 bulan, susu fm adakah susu x sesuai ? Cmana nak tau susu tu sesuai atau tak dgn anak kita?

1 Balas

Wsalam slalu nurse ckp norml. Kecuali muntah sembur2 and keluar dkt hidg tu tk norml

5y ago

Aaahh tu mksd sy sis ada dua tiga kali dia mcm tu tp bila da keluar muntah tu baru dia rasa lega.. Kalau x asyk meragam je