Susu fm ape yang sesuai

Assalammualaikum..sy nk tnye susu ape yg sesuai utk bby yg kembung popo keras dan kerap muntah..bby br 1m24d ..tq

2 Balas

frisolac comfort..ank Saya pon Ade masalah kembung.. insyaallah.baby Saya 42 hari.sekarang da tukar nama frisolac AR

2y ago

ank saya minum ni x kembung x muntah tapi berak cair..minum je terus berak MCM bom

waalaikumusalam..anak sy minum s26 gold..sjk lahir..alhamdulillah..xpenah sembelit lg stakat ni..