keresahan di hati

assalamualikum semua, hati ni tak tenteram bila check upt negative🥹🥹 tp appoimnt gan doktr 23/11, 31/10 ada check di kk doktr cnfrm kan sy pregnant, adakah sy hamil kembar? tanda2 masih ada dan kadang2 ada terasa denyutan di perut🥹 mcm mn ye ada sape2 pernah jd mcm sy🥰#bantusharing #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

6 Balas

Waalaikumsalam. Dekat kk masa dr confirmkan sis pregnant tu, ada buat ultrasound ke? Memang nampak baby dah? Atau just buat upt? Kalau sis susah hati, tak payah tunggu appointment. Sis pergi je mana2 klinik and request for ultrasound. Denyut kat perut tu, biasanya angin sebab awal2 pregnant takkan rasa apa2 gerakan pun.

7mo ago

ok awak doa kan sy tau❤️❤️