Buasir selepas beraalin

Hai .nak tanya ada sesiapa kt sini pernah kena buasir lepas bersalin..saya kena buasir lepas bersalin sbb lepas saya buang air besar ada MCM benjolan terkeluar...ada sesiapa tahu tips nak cepat kecutkan z#bantujawab #firstmom #buasir

5 Balas

cuba puan mntk husben beli ubt sapu utk buasir di farmasi. nnti ahli farmasi akan bg ubt sapu tuk di guna pakai .bg merawat benjolan buasir yg terkeluar..mg puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

sama la...sy pon alami jgk dlm pntang niy..ambik air rendaman garam pastu duduk rendam dlm stgah jam..amal sllu 2x sehari...alhmdulillah mengecut..

beli cream kat farmasi. selalukan pelan2 tolak buasir tu masuk dlm blk pastu kemut, selalu kemut. lepas bersalin otot lemah jd kena bykkn exercise

5mo ago

yg husband sy beli kt farmasi dlm rm13

try beli ubat sapu kt farmasi.. utk buasir